Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
7:30 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Bezlepkové směsi na pečení
  3. Labeta, a.s. Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta

Labeta, a.s. Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta

Složení:bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, anti... celý popis
Dostupnost
Skladem
48 Kč
43 Kč
bez DPH
Číslo produktu:100610
EAN kód:8594009165164
Výrobce:Labeta, a.s.
  • Kompletní specifikace
  • Labeta, a.s. Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta
    Labeta, a.s. Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta
    Skladem
    48 Kč
    43 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Složení:bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronováNávod na přípravu:Kynuté knedlíky: 275 g směsi, 1 vejce, 7 g sušeného droždí, 5 g soli a 130–140 ml vody smícháme a vypracujeme těsto, které necháme kynout 30–45 minut. Z těsta připravíme knedlík, necháme 10–15 minut kynout a poté vaříme v osolené vodě 8–10 minut z jedné strany, knedlík otočíme a vaříme opět 8–10 minut z druhé strany. Koláče: ze 7 g sušeného droždí, špetky soli, 2 lžic cukru a 10 lžic vlažného mléka připravíme kvásek. Jakmile začne kvásek kynout, přidáme 275 g směsi, 2 vejce, 150 g měkkého másla nebo margarínu a vypracujeme těsto. Připravené těsto rozválíme na plát silný cca 1 cm. Plát těsta rozkrájíme na čtverečky cca 6 x 6 cm, čtverečky naplníme mákem, ořechy, tvarohem, marmeládou nebo povidly. Důkladně spojíme rohy čtverečků, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na máslem vymazaném plechu 15–20 minut při 180 °C. Chléb: do domácí pekárny nalijeme 450–460 ml vlažné vody, přidáme 550 g směsi, 10 g sušeného nebo 30 g čerstvého droždí, 1 lžičku soli a cukru a 1 polévkovou lžíci oleje a kmínu. Zvolíme program s dobou trvání cca 2 hodiny, např. „Základní“, „Rychlý“, “Sprint“ nebo „Gluten-free“. Bábovka: 275 g směsi, 165 g cukru, 3 vejce, 100 ml oleje, 200 ml mléka a 1 kypřící prášek vhodný pro bezlepkovou dietu a šleháme el. šlehačem 3–4 minuty do hladkého těsta. Pečeme při 160–170 °C, asi 45–50 minut.
Kde nás najdete

Bezlepková pekárna a prodejna Michalík

Nádražní 612/36
702 00 Moravská Ostrava
Nedaleko zastávky tramvaje Stodolní nebo zastívky trolejbusu Konzervatoř

Objednávky a dotazy 

+420 596 117 844 (po-pá 7:30 - 18:00)
bezlepkovaprodejna@bezlepkovaprodejna.cz

Sledujte nás na Facebooku

© Ladislav Michalík - bezlepková pekárna a prodejna Ostrava
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.